TRE VECKOR! :D <3

Tre veckor med Älskling idag! :D <3

Hade egentligen tänkt skriva ett inlägg om hur lycklig jag blivit sen jag hittade dig och om hur mycket jag älskar dig, men sedan insåg jag att det går inte att beskriva med ord. 
                                                    JAG ÄLSKAR DIG! <3 


                                                                   

I (keep) dreaming....

Skola, skola, skola, skola, skola.... plugg, plug, plugg, plugg, plugg å ÄNNU MER plugg! JA ORKAR INTE! -.-
Trött, huvevärk (nån som e förvånad?), känns nästan som att ja har feber åxå, och ont i halsen.... And yet, sitter på skolan å försöker plugga, men det enda som rör sig i mitt huvud är Älsklingen.. kan verkligen inte tänka på nåt annat. Inte så konstigt heller, kanske, me tanke på att vi har ihop i två underbara veckor idag! :D  <3


Nä, orkar fan inte skriva mer nu, kommer la mer nån gång ;P

Ha de!


Älskling <3

Yepp, ni läste rätt ^^ JAG HAR EN ÄLSKLING! :D <3
Jag vet, jag är inte den snabbaste på att blogga när det har hänt nåt, men å andra sidan så brukar det inte hända så mycket heller... men men, Älskling har precis åkt :'( å jag har inget annat att göra än att blogga om att jag faktiskt har en Älskling :) <3


 ja saknar honom redan.. Önskar att han hade kunnat vart kvar här längre men, That's life... Kanske får träffa honom på fredag igen, hoppas verkligen det, för då lär jag behöva honom, mycket!
Ska nämligen på begravning på fredag (igen) Känns inte som att de va så länge sen ja va på begravnig sist, men vid närmare eftertanke så är det ändå några månader sen.

Aja, över till roligare grejer: Sofie är här!! :D Hon har ingen praktik den här veckan, så hon bor hos oss :)
Förresten, kolla in hennes blogg åxå: http://stallotur.blogg.se/, där hon bloggar mycket om sina hästar, KOLLA IN, VET JA! :)

Och än en gång när jag väl skriver ett inlägg märker jag hur kul jag tycker de e, så igen nu då så säger jag: Jag lovar, jag SKA FÖRSÖKA skärpa mig å blogga oftare.. vem vet, nu finns de kanske mer saker att blogga om, än va de har gjort innan ;)


HA DE BÄST!

XD

Eftersom Sofie tvingar mig, så skriver ja nu ett litet inlägg ^^


RSS 2.0