Intressant första dag..

Hej på er! :) 
Idag började jag som sagt min praktik på Arvika Sjukhus, och jag måste säga att jag,(trots att jag inte ens gick en heldag) att jag tror att jag kommer trivas fruktansvärt bra! Väldigt trevliga människor, som kommer bli underbara att jobba med :)  
Eftersom det var första dagen idag så började jag halv tio och slutade vid tre, men i morgon ska jag gå heldag, med start kvart i sju i morgon bitti, så vi se hur pigg jag kommer vara i morgon eftermiddag. Särskillt eftersom jag har varit trött nu i kväll, och då hade jag som sagt ändå sovmorgon idag, haha.
 
Efter jag slutat tog jag och Mormor en liten tur på stan, då jag verkligen behövde nya inneskor att ha på sjukhuset, vet inte riktigt hur jag klarade dagen idag med dom skorna jag hade. 
 
Nej, nu ska jag sova, klockan ringer 05:40 i morgon.. 
 
Ha de! 
 

Äntligen!

Drömmar kan verkligen bli sanna! Det upptäckte jag förra fredagen, och från och med idag och iallafall tre månader framår kommer jag att ÄNTLIGEN få vara på den plats jag velat vara på sedan flera månader tillbaka. Det känns som att nu när jag här, kommer det bli mycket lättare att må bättre igen efter uppbrottet i höstas :)
 
Okej, ni ska få en förklaring ^^ Det är nämligen så att jag från och med idag kommer att bo hos min underbara Mormor i Arvika i tre månader framåt, tre månader då jag kommer vara på praktik på Arvika Sjukhus, där jag har velat jobba sedan jag började på Omvårdnadsprogrammet på gymnastiet för tre år sedan. Så i morgon kommer jag nu äntligen att få börja där, det känns spännande och liiite nervöst, men det kommer nog gå bra :) 
 
Till sist vill jag bara säga: TACK UNDERBARA ÄLSKADE MORMOR FÖR ATT JAG FÅR BO HÄR!! <3 JAG ÄLSKAR DIG! 
 
 
Utsikten över Arvika från Mormors balkong :) 

RSS 2.0