Vecka 39

Tisdagen va en jääävligt lung dag hemma, då jag hade förjävlig migrän, så gjorde inte särskilt mycket. Mest önskade att dagen kunde ta slut så ja kunde gå å lägga mig igen ^^
 igår (torsdag) så var jag hemma medan resten av familjen var i Karlstad, lyckades locka dit Älsklingen så han fick hjälpa mig vidare i ett spel, sedan tog vi en spontan-tur till Töcksfors, blev ändå en del shoppning, särskilt med tanke på att jag inte direkt är en nån som älskar att gå i affärer, särkilt inte kläd affärer, men det ändå ett linne frun cubus som jag är EXTREMT nöjd med :)
Köpte även två nya skal till mobilen å ett till Älskling, "ta tre betala för två" erbjudadnde, då måste man ju passa på ;)
blev även ett nytt Ps3-spel och diverse bra-att-ha-grejer till Älsklings lägenhet :)
Med andra ord var det en ganska bra dag igår :)
Ringde även till vårdcentralen för att få träffa en läkare igen angående mitt onda knä :( var där för tre veckor sedan,då sa dom att de var en inflammation efter jag ramlade och skadade knät för typ 4-5 år sen, så fick tabletter jag skulle äta i tre veckor, vilket jag nu alltså har gjort, men inte fan är knät bättre för det. så ringde igen å sa detta då fick jag en "förturstid" nu på måndag morgon, så får se vad dom säger då, hoppas på att få en remiss til röntgen då jag tror att detta behövs, men, men, vi får se :)
 
Ha en bra helg! :)

Here I go again :P

Hej, hej! Nu var det ett jäkla bra tag sen jag bloggade såg jag, så nu tänkte jag att jag ska försöka bättra mig (igen). Vi får väl se hur det går... Ni som följt mig vet hur det brukar gå XD Ja, har ju vanligt inte direkt så mycket att blogga om, men gillar att göra det ^^ så tänkte nu att man kanske ska börja blogga om sina drömmar och vad man vill göra med sitt liv nu när det faktiskt finns ett utan bara massa skola hela tiden. VAD TYCKER NI? :) 
Ja, har ju som sagt tagit studenten innan sommaren, har sedan dess haft sommarjobb som jag nu saknar VÄLDIGT mycket, men får se det från den ljusa sidan att man har fler dagar man kan sova länge på ;)
Aja, nu ska ja sa om jag kan få i mig lite lunch :)
Ha de bra så kommer de mer nån gång ^^
 
 
 
 

RSS 2.0